Helt ny antologi!

 

Jag ska börja skolan – NY ANTOLOGI!
Redaktör Annika Lundeberg
Format 145×205 mm, 80 sidor, inbunden i färg.
Ålder 6-9 år.
ISBN: 9789172217522
Finns ute nu!

Äntligen kommer en ny antologi från oss. Det här är den perfekta boken för alla som ska börja skolan eller förskoleklass. Boken är genomillustrerad i färg med lättläst text – så att alla som knäckt läskoden kan läsa själva!

Här bidrar några av våra mest älskade författare och illustratörer med välkända och nyskrivna verk. Boken tar upp allt man behöver veta om att börja skolan: från uppropet till nya kompisar, att förstå vad bokstäverna betyder till vad man gör om man glömt läxan eller hur skolan faktiskt ser ut och vilka som jobbar där. Många nya illustrationer till redan kända texter. Men också nyskrivna texter och ramsor – om alla våra månader och dagar till exempel! Här finns också en nyskriven deckargåta av Kerstin Lundberg Hahn, illustrerad av Hanna Granlund som även gjort omslaget.

Jag ska börja skolan är en skönlitterär guide som passar utmärkt som present till skolivriga barn, som bokgåva i ett läsprojekt, som avskedspresent på förskolan eller bara som en härlig bok att läsa och utforska tillsammans.

Vill ni beställa en större mängd böcker finns det möjlighet till rabatterat pris, hör av er till oss på info@ebfa.se så berättar vi mer!