Böcker till skolstarten

 

Ett långt sommarlov ligger framför oss och väntan på att äntligen få börja skolan kan bli lång för den som är ny. Förbered och peppa igång den blivande eleven med en bok ur Skolstart-serien! (Flera av böckerna passar såklart även den som redan påbörjat sin skoltid.)

Jag ska börja skolan är en härlig antologi fylld med berättelser, serier och klurigheter – allt med skoltema.

Skolpepp är en personlig fyll-i-bok med målarsidor, pyssel, bingo, lektips och mycket mer. Det guldglittriga omslaget gör inte saken sämre!

Min första läsdagbok har utrymme att både skriva och rita om stora och små läsupplevelser. Finns både som inbunden och häftad.

Läsvärld – tappade tänder, monster och myror är en antologi med mängder av texter som garanterat väcker läslusten! Inspirerande läsning man snabbt kommer in i tack vare mycket låga tröskar och ännu högre kvalitet. Urval av läraren och fd läsambassadören Anne-Marie Körling. Kommer i god tid till skolstarten! 

PS Vill du dela filmen vidare kan du antingen kopiera länken hit, eller så får du mer än gärna spara den. Sätt igång filmen, högerklicka och välj  ”spara video som …” Filmen är helt fri att använda. DS